whitebox

process

Process

Процес на работа

Направете запитване

Продължителност

Седмица

Запитване

1

1-3 работни дни

Онлайн запитване

След като изпратите своето запитване, Вашата заявка за оферта ще бъде обработена възможно най-скоро. Наш служител ще се свърже с Вас по телефона или по имейл, за да посочи всички подробности за Вашата заявка.

2

1-3 работни дни

Посещение

След предварителна уговорка, нашият екип ще Ви посети в удобно за Вас време. При посещението ще се запознае подробно с Вашия проект и ще Ви консултира относно модел, материали, дизайн и цветовете на изделието. Също и производството и времето за монтаж.

2

1-3 работни дни

Оферта

След подробно познаване с Вашия проект, ще изготвим оферта с описание на материалите, илюстративните снимки, крайната цена и сроковете.

Изработка

4

1 седмица

Проектиране и Дизайн

Можем да предложим дизайн за всички наши изделия. След интервю с един от нашите експерти, подготвяме индивидуален проект за създаване на Вашите парапети. Целта на всеки наш проект е да отговаря на всички изисквания за сигурност и идеи на клиента.

5

2 седмици

Изработка

Работим само с висококачествени материали и обръщаме специално внимание на всеки детайл. Ние не правим компромис с техническите и технологичните изисквания, нашето ноу-хау и качество.

Монтаж

7

1 седмица

Монтаж

Инсталацията се извършва с професионални инструменти и материали. Нашите изделия се характеризират с изключителна стабилност и устойчивост, като значително подобряват условията на живот на нашите клиенти.