whitebox

wall-railings
true

RailingsSubcategory

Ръкохватки

8
7
1
6

Индивидуални решения

Предлагаме качествени решения и можем да изпълним и най-сложните проекти. Винаги се съобразяваме с Вашите специфични нужди за удобство, сигурност и желан дизайн.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добър парапет. Работим само с висококачествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желаният от Вас парапет.

Оптимален комфорт

Добрият дизайн и качествено изпълнение на Вашите парапети, съобразени с нуждите от здравина, повишена сигурност и дизайн, безспорно ще допринесат за комфорта на дома или работното място.

Видове парапети

Алуминий

Алуминиевите парапети за вътрешни стълбища са здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи в разнообразни цветове и модели. Те се характеризират с многообразие от профили, цветове и архитектурни комбинации. Избор на пълнеж в различни комбинации от алуминиеви профили, стъкло и др. Алуминиевите парапети са леки, здрави и корозоустойчиви.

5
5
5

Стомана

Стоманените парапети са здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразие от цветове и модели. Те се характеризират с висока якост и позволяват множество архитектурни комбинации. Състоят се от квадратни, правоъгълни или кръгли колонки, вертикално анкерирани към стоманобетонната конструкция на сградата, хоризонтално разположена ръкохватка и пълнеж в различни комбинации от стоманени профили, ламарина, стъкло, дърво и др.

4
4
3

Инокс

Иноксовите парапети са композиция от неръждаеми стоманени профили, здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразни цветове и модели. Те са корозоустойчиви и здрави и позволяват голямо разнообразие от архитектурни комбинации.

5
5
5

Дърво

Уникалността на дървения материал в комбинация с неговата екологична чистота и топлина, го правят предпочитан материал в изработката на парапети. Предлагаме голямата гама от цветове, лакове и обработки на материала. Можете да избирате между дъб, бук, орех, череша, ясен, липа, иглолистна дървесина и др.

5
5
5

Месинг

Месинговите парапети са практично и красиво решение, което Ви осигурява спокойствие и комфорт, благодарение на високата корозоустойчивост и здравина. Не изискват поддръжка. Възможни са многообразни архитектурни комбинации в зависимост от стила на сградата и от личните Ви предпочитания.

4
1
5