whitebox

interior

RailingsCategory

Вътрешни парапети

Вътрешни парапети

3
6
2
8

Индивидуални решения

Предлагаме качествени решения и можем да изпълним и най-сложните проекти. Винаги се съобразяваме с Вашите специфични нужди за удобство, сигурност и желан дизайн.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добър парапет. Работим само с висококачествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желаната от Вас метална конструкция.

Оптимален комфорт

Добрият дизайн и качествено изпълнение на Вашите парапети, съобразени с нуждите от здравина, повишена сигурност и дизайн, безспорно ще допринесат за комфорта на дома или работното място.

Вътрешни парапети

PN Systems предлага богата гама от метални конструкции, различаващи се по предназначение, материал за изработка, форма и размери. Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните си идеи.

Гаранция и издръжливост

Даваме гаранция за надеждност и високо качество на нашите профили за период от 5+ години. Предлагаме гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, които се осъществяват в най-кратки срокове.

Разнообразие от модели

Разполагаме с различни материали за изработка на парапетите, с богата цветова гама и цветови ефекти на профилите, аксесоарите или стъклата.

Сигурност и здравина

Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл с цел постигане на оптимален резултат при изработката на парапета.

Стълбища

Предлагаме изключително разнообразие от материали като алуминий, инокс, стомана, месинг и дърво, в комбинация със стъкла, подходящи за парапетите за стълбища.

Oще за Стълбища

Мецанин

Основно изискване за този тип парапети са стабилност и дизайн. Произвеждаме изделия, подходящи за стълбище и мецанин по най-висок стандарт за сигурност и надеждност, като изпълняваме и най-смелите дизайнерски идеи и Ваши желания.

Oще за Мецанин

Вратички

Предлагаме изключително разнообразие от материали за производството на вратички. Можете да избирате измежду алуминий, инокс, стомана, месинг и дърво, в комбинация със стъкла и други пълнежи, подхождащи на интериорни дизайн на помещението.

Oще за Вратички

Ръкохватки

Предлагаме изключително разнообразие от материали, подходящи за здрави и надеждни ръкохватки. Можете да избирате измежду алуминий, инокс, стомана, месинг и дърво, с богата гама от цветове и лакове.

Oще за Ръкохватки

Запитване за вътрешен парапет

  • Най-добрата цена
  • Богата гама от цветове
  • Избор от материали, форма и размери
  • Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните си идеи

Видове материали

Алуминий

Алуминиевите парапети се характеризират с многообразие от профили, цветове и архитектурни комбинации. Профилите, сглобките и скрепителните елементи за алуминиеви парапети са леки, здрави и корозоустойчиви.

5
5
5

Инокс

Иноксовите парапети са композиция от неръждаеми стоманени профили, здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразни цветове и модели. Те са корозоустойчиви и здрави и позволяват голямо разнообразие от архитектурни комбинации.

5
3
5

Стоманена

Стоманените парапети се позиционират здраво към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразие от цветове и модели. Те се характеризират с висока якост и позволяват множество архитектурни комбинации. Предлагаме пълнеж в различни комбинации от стоманени профили, ламарина, стъкло, дърво и др.

5
3
4

Дърво

Уникалността на дървения материал в комбинация с неговата екологична чистота и топлина, го правят предпочитан материал в изработката на парапети. Предлагаме голямата гама от цветове, лакове и обработки на материала. Можете да избирате между дъб, бук, орех, череша, ясен, липа, иглолистна дървесина и др.

4
2
5

Ковано желязо

Парапетите от ковано желязо са изключително здрави. Можете да избирате между богата гама цветове и цветови ефекти, както и от разнообразни декорации. Вариациите в дизайна им правят възможно разнообразието от архитектурни и художествени комбинации.

4
3
4

Месинг

Месинговите парапети са практично и красиво решение, което Ви осигурява спокойствие и комфорт, благодарение на високата корозоустойчивост и здравина. Не изискват поддръжка. Възможни са многообразни архитектурни комбинации в зависимост от стила на сградата и от личните Ви предпочитания.

5
1
5

Стъкло

Стъклените парапети са максимално изчистени от детайли. произвеждаме ги със стъкло с голяма здравина и корозоустойчивост. Характеризират се със стилен и съвременен вид. Подходящи са за стълбища, тераси и веранди с красива гледка, както и за иновативни дизайнерски решения в интериора и екстериора на Вашия дом.

5
3
5