whitebox

stairs

RailingsSubcategory

Стълбища

1
5
3
6

Индивидуални решения

Предлагаме решения и можем да изпълним и най-сложните проекти. Винаги се съобразяваме с Вашите специфични нужди за удобство, сигурност и желан дизайн.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добър парапет. Работим само с висококачествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желаният от Вас парапет.

Оптимален комфорт

Добрият дизайн и качествено изпълнение на външните парапети, съобразени с нуждите от здравина, повишена сигурност и дизайн, безспорно допринасят за комфорта на дома или работното място.

Видове парапети

Алуминий

Алуминиевите парапети за вътрешни стълбища са здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи в разнообразни цветове и модели. Те се характеризират с многообразие от профили, цветове и архитектурни комбинации. Избор на пълнеж в различни комбинации от алуминиеви профили, стъкло и др. Алуминиевите парапети са леки, здрави и корозоустойчиви.

5
5
5

Стомана

Стоманените парапети са здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразие от цветове и модели. Те се характеризират с висока якост и позволяват множество архитектурни комбинации. Състоят се от квадратни, правоъгълни или кръгли колонки, вертикално анкерирани към стоманобетонната конструкция на сградата, хоризонтално разположена ръкохватка и пълнеж в различни комбинации от стоманени профили, ламарина, стъкло, дърво и др.

3
3
4

Инокс

Иноксовите парапети са композиция от неръждаеми стоманени профили, здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразни цветове и модели. Те са корозоустойчиви и здрави и позволяват голямо разнообразие от архитектурни комбинации.

5
3
5

Дърво

Уникалността на дървения материал в комбинация с неговата екологична чистота и топлина, го правят предпочитан материал в изработката на парапети. Предлагаме голямата гама от цветове, лакове и обработки на материала. Можете да избирате между дъб, бук, орех, череша, ясен, липа, иглолистна дървесина и др.

2
2
5

Ковано желязо

Парапетите от ковано желязо са изключително здрави. Можете да избирате между богата гама цветове и цветови ефекти, както и от разнообразни декорации. Вариациите в дизайна им правят възможно разнообразието от архитектурни и художествени комбинации.

3
2
5

Месинг

Месинговите парапети са практично и красиво решение, което Ви осигурява спокойствие и комфорт, благодарение на високата корозоустойчивост и здравина. Не изискват поддръжка. Възможни са многообразни архитектурни комбинации в зависимост от стила на сградата и от личните Ви предпочитания.

4
1
5

Стъкло

Стъклените парапети са максимално изчистени от детайли. произвеждаме ги със стъкло с голяма здравина и корозоустойчивост. Характеризират се със стилен и съвременен вид. Подходящи са за стълбища, тераси и веранди с красива гледка, както и за иновативни дизайнерски решения в интериора и екстериора на Вашия дом.

4
3
5