whitebox

exterior

RailingsCategory

Външни парапети

Външни парапети

4
3
5
2

Външни парапети

PN Systems предлага богата гама от външни парапети, отличаващи се със здравина и надеждност. Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните ви идеи без да пренебрегваме красотата и практичността на парапетите.

Гаранция и издръжливост

Даваме гаранция за надеждност и високо качество на нашите парапети за период от 5+ години. Предлагаме гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, които се осъществяват в най-кратки срокове.

Разнообразие от модели

Изработваме парапети от алуминий, инокс, месинг, дърво, стомана и др., като предлагаме богата цветова гама и цветови ефекти на профилите, аксесоарите и стъклата.

Сигурност и здравина

Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл с цел постигане на оптимална надеждност и сигурност на нашите парапети.

Стълбища

Предлагаме изключително разнообразие от материали като алуминий, инокс, стомана, месинг и дърво, в комбинация със стъкла, подходящи за парапетите за стълбища.

Oще за стълбища

Прозорци

Предлагаме разнообразие от решения за трайни и надеждни за безопасност и красота парапети за прозорци. Богат избор от материали и цветове.

Oще за прозорци

Тераси и веранди

Разчитайте на нас за изработката на парапетите за Вашата тераса или балкон. Ще изпълним и най-сложния проект по всички стандарти за безопатност и качество в срок.

Oще за тераси и веранди

Запитване за външен парапет

  • Най-добрата цена
  • Богата гама от цветове
  • Избор от материали, форма и размери
  • Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните си идеи

Видове материали

Алуминий

Алуминиевите парапети се характеризират с многообразие от профили, цветове и архитектурни комбинации. Профилите, сглобките и скрепителните елементи за алуминиеви парапети са леки, здрави и корозоустойчиви.

5
5
5

Инокс

Иноксовите парапети са композиция от неръждаеми стоманени профили, здраво позиционирани към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразни цветове и модели. Те са корозоустойчиви и здрави и позволяват голямо разнообразие от архитектурни комбинации.

5
3
5

Стоманена

Стоманените парапети се позиционират здраво към различни повърхности със симетрично разположени елементи и разнообразие от цветове и модели. Те се характеризират с висока якост и позволяват множество архитектурни комбинации. Предлагаме пълнеж в различни комбинации от стоманени профили, ламарина, стъкло, дърво и др.

3
3
4

Дърво

Уникалността на дървения материал в комбинация с неговата екологична чистота и топлина, го правят предпочитан материал в изработката на парапети. Предлагаме голямата гама от цветове, лакове и обработки на материала. Можете да избирате между дъб, бук, орех, череша, ясен, липа, иглолистна дървесина и др.

2
2
5

Ковано желязо

Парапетите от ковано желязо са изключително здрави. Можете да избирате между богата гама цветове и цветови ефекти, както и от разнообразни декорации. Вариациите в дизайна им правят възможно разнообразието от архитектурни и художествени комбинации.

3
2
5

Месинг

Месинговите парапети са практично и красиво решение, което Ви осигурява спокойствие и комфорт, благодарение на високата корозоустойчивост и здравина. Не изискват поддръжка. Възможни са многообразни архитектурни комбинации в зависимост от стила на сградата и от личните Ви предпочитания.

4
1
5

Стъкло

Стъклените парапети са максимално изчистени от детайли. произвеждаме ги със стъкло с голяма здравина и корозоустойчивост. Характеризират се със стилен и съвременен вид. Подходящи са за стълбища, тераси и веранди с красива гледка, както и за иновативни дизайнерски решения в интериора и екстериора на Вашия дом.

4
3
5