whitebox

railings

Railings

Парапети

Парапети - PN Systems

true

Парапети с високо разнообразие и качество

С нашите парапети придаваме завършен естетически вид на интериора и екстериора на Вашия дом или сграда с обществено значение. Произвеждаме както класически, така и модерни парапети с изключителен дизайн и здравина.

Външни парапети

PN Systems предлагаме парапети за стълбища, стани, прозорци, тераси и балкони. Всички, произведени от нас парапети са специално създадени и съобразени с вътрешния интериор, спецификите на мястото и нуждите и изискванията на клиента.

Oще за Външни парапети

Вътрешни парапети

PN Systems предлага богата гама от метални конструкции, различаващи се по предназначение, материал за изработка, форма и размери. Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните си идеи.

Oще за Вътрешни парапети

Конфигурирай новия си парапет

PN Systems предлага и опцията изработка на парапети, които сами да монтирате. Можете сами да конфигурирате своя парапет тук, като избирате вид, пълнеж, цвят и аксесоари. Когато при поръчката на парапета не е заявен монтаж от наша страна, можем да извършим доставката и чрез посочена от Вас куриерска/спедиторска фирма.

 • Тип парапет
 • Колони
 • Пълнеж
 • Ръкохватки
 • Цветове
 • Аксесоари

Към|конфигуратора

Оразмеряване

В предварително уговорен ден и час наш техник ще вземе размери на място, коментирайки с Вас всяка всеки детайл с цел изготвяне на максимално точен проект. При оразмеряването се определят височината на парапета, начинът на монтаж, цветът на профилите и стъклата, аксесоарите и др.

Проектиране

След като се консултирате с наш специалист, изготвяме индивидуален идеен проект за Вашията парапет. Целта на всеки наш проект е да отговори максимално на изискванията за безопасност и желаната визия на клиента.

Производство

Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл. Ние сме утвърдени в производството на парапети. Разполагаме с необходимата техника за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желаното от Вас изделие.

Доставка

Доставката на нашите парапети се извършва със специализирани транспортни средства в предварително уговорен ден и час. Всички компоненти се опаковат с цел да се избегнат нежелани наранявания и повреди при транспортирането до обекта.

Монтаж и демонтаж

Монтажът се извършва от специализирана монтажна група с необходимата екипировка и техника. При монтажа също се целят високо качество и максимална здравина на монтирания парапет. Времето за монтаж зависи от големината и сложността на изделието. Крайният срок за изпълнение се спазва от наша страна. Ние извършваме и демонтаж на стария или повреден парапет преди монтажа на новия.

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранционно и извънгаранционно обслужване. Ние сме напълно отговорни за произведените от нас изделия, като даваме гаранция за надеждност и високо качество за период от 5 + години. Всички наши клиенти получават компетентна консултация от квалифицирани специалисти за експлоатацията на нашите изделия.

Ремонтни дейности от всякакво естество

Извършваме извънгаранционно обслужване и ремонт на всички свои продукти и изделия. Също така предлагаме и ремонтни дейности на парапети, които не са изпълнени от нас, както с наши материали, така и с материали на клиента: укрепване на конструкцията, подмяна и ремонт на профили, възстановяване на повредени метални изделия и още.

 • Конструкция
 • Пълнеж
 • Стъкла
 • Ръкохватки
 • Аксесоари

088 458 77 99

+359884587799