whitebox

stairs

construction/Subcategory

Стълбища

6
1
2
3
4
5

Индивидуални решения

Ще Ви помогнем да се възлползвате максимално от потенциала на Вашето стълбище, за да придадете на дома или офиса модерно и привлекателно усещане.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добро стълбище. Работим само с доказано качествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност.

Оптимален комфорт

Проектираме и изработваме всички видове стълбища и площадки към тях, така че да са съобразени и да отговарят на Вашите нужди и изисквания за достъпност, качество и стил.

Носеща конструкция

Обикновена стомана

Конструкциите от обикновена стомана се изработват от профили с квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. Профилите се заваряват за максимална здравина и надеждност на конструкцията. Могат да бъдат боядисани чрез електростатично прахово боядисване. За по-голяма корозоустойчивост и дълъг живот на стоманата, предлагаме преди боядисването да се подложи на горещо поцинковане.

5
5
4

Неръждаема стомана

Конструкциите от неръждаема стомана се изработват от профили с квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. След разкрояване, се заваряват за постигане на максимална здравина и надеждност на носещата конструкция. За неръждаемата стомана е характерна висока корозоустойчивост и не се налага каквато и да е поддръжка или боядисване. За постигане на оптимален ефект, заварената конструкция може да се подложи на допълнителни обработки, като сатениране или полиране.

5
2
4

Стъпала

Стъкло

Върху стоманената конструкция на стълбището могат да се поставят стъклени стъпала, за по-голяма ефектност и атрактивен дизайн. Стъклените стъпала могат да бъдат поставени и конзолно, без наличието на метална конструкция. Използва се ламинирано или закалено стъкло, като дебелината му се определя спрямо дизайна на стълбището. Стъклото може да бъде тонирано, огледално или матирано. Стъклените стъпала са предпочитани за интериорно приложение и придават неповторимо елегантно излъчване в дома или офиса.

3
1
5

Дърво

Уютът, който дървото придава на дома, е неоспорим, затова и стоманената конструкция с дървени стъпала е често желана комбинация при стълбищата. За изработката може да се използва иглолистна или широколистна дървесина, импрегнирана и лакирана с износоустойчив лак. Дървените стъпала могат да бъдат изработени в различни форми, което спомага за атрактивния и неповторим дизайн на стълбището. Заради спецификата на дървото и неустойчивостта му към слънцето и атмосферните условия, е подходящо най-вече за вътрешни стълбища.

4
4
5

Метал

Най-подходящи за външни стълбища са стъпалата от алуминиева или неръждаема, рифелова или просечена ламарина. Така изработените стъпала са здрави, надеждни и корозоустойчиви. Металните стъпала лесно се съчетават с различни декоративни елементи, ковано желязо и всички видове парапети.

5
5
2

Камък

Има възможност върху металната конструкция на стълбището да се поставят стъпала, изработени от естествен или декоративен камък. Тъй като стъпалата трябва да са с голяма здравина, използваният камък най-често е полиран или термолющен гранит. Стълбищата с естествен камък са подходящи както за външно, така и за вътрешно ползване.

4
2
5