whitebox

process

Process

Процес на работа

Направете запитване

Продължителност

Седмица

Запитване

1

1-3 работни дни

Онлайн запитване

След като изпратите своето запитване, Вашата заявка за оферта ще бъде обработена възможно най-скоро. Наш служител ще се свърже с Вас по телефона или по имейл, за да посочи всички подробности за Вашата заявка.

2

1-3 работни дни

Посещение

След предварителна уговорка, нашият екип ще Ви посети в удобно за Вас време. При посещението ще се запознае подробно с Вашия проект и ще Ви консултира относно модел, материали, дизайн и цветовете на изделието. Също и производството и времето за монтаж.

2

1-3 работни дни

Оферта

След подробно запознаване с Вашия проект, ще изготвим оферта с описание на материалите, илюстративните снимки, крайната цена и сроковете.

Изработка

4

1 седмица

Проектиране

За по-големи и отговорни конструкции предварително се изготвя конструктивен проект, в който са заложени видът на профилите, техните размери, начинът на сглобяване и последващите обработки, ако има такива.

4

1 седмица

Оразмеряване

При малки конструкции точните размери и ъгли на изделието се взимат от квалифициран наш техник, и се изготвя идеен проект, включващ всички указания и параметри на конструкцията, нейното захващане, вида на материала и избраната от клиента цветова комбинация.

5

2 седмици

Изработка

Работим само с висококачествени материали и обръщаме специално внимание на всеки детайл. Ние не правим компромис с техническите и технологичните изисквания, нашето ноу-хау и качество.

Монтаж

7

1 седмица

Доставка

Доставката на изработеното изделие и материалите до обекта за монтаж става със специализиран за целта превоз. За да се избегнат драскотини и наранявания, елементите на конструкцията се опаковат с транспортно фолио.

7

1 седмица

Монтаж

Използваме най-съвременна професионална техника и не правим компромис в качеството на фиксиращите монтажни материали. С цел предотвратяване на нежелани щети, свързването на елементите се извършва чрез болтова или винтова връзка. След приключване на монтажа, обектът се почиства от отпадъчните материали.