whitebox

roofs

construction/Subcategory

Покриви

3
2
5
6

Индивидуални решения

Ние знаем, че няма само едно решение за всеки отделен клиент и можем да предложим качествено изпълнение и на най-сложните проекти.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добър покрив. Работим само с доказано качествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност.

Оптимална сигурност

От толкова много възможности на пазара може и да Ви е трудно да изберете подходящите материали и дизайн за Вашия покрив. Доверете се на дългогодишния ни опит и доказан професионализъм да изработим покрив, който отговаря на Вашите нужди и изисквания за надеждност и стил.

Носеща конструкция

Стомана

Изработват се от профилна стомана с квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. Разкроените профили се заваряват в избраната проектна конфигурация, след което се шлайфат, почистват, обезмасляват и подлагат на електростатично прахово боядисване. За по-голяма корозоустойчивост и дълъг живот на стоманата, препоръчваме преди боядисването конструкцията да се подложи на горещо поцинковане. Стоманените покриви се характеризират с голяма здравина и дават възможност за нестандартни архитектурни решения.

5
5
4

Инокс

Конструкцията на инокс е изработена от неръждаема профилна стомана. За неръждаемата стомана е характерна висока корозоустойчивост. Не се налага каквато и да е поддръжка или боядисване. За постигане на оптимален ефект заварената конструкция може да се подложи на допълнителни обработки като сатениране или полиране.

5
3
4
1

Дърво

Поради своята лекота, дървените конструкции са предпочитани при покривите. За изработката може да се използва иглолистна или широколистна дървесина, импрегнирана с антисептици и допълнително обработена със забавители за горене и др.

3
3
4
3

Покривен материал

Сандвич панели

Сандвич панелите са лесно сглобяеми елементи с отлични изолационни качества, състоящи се от два слоя стомана и ​изолация от полиуретан помежду им, минерална вата или стиропор. Дебелината им варира от 30 до 200 мм. и се монтират върху стоманената конструкция с хидроизолирани винтове. Характеризират се с ниско тегло, много добри топлоизолационни качества и голяма устойчивост на атмосферни влияния.

5
5
2

Дървесина

Лекотата на дървесината и уютът, който създава, правят материала предпочитан за тавани на гаражи, веранди, заведения, също и интериорни решения в дома.

2
3
2

Тавани

Алуминиев хънтър

Алуминиев хънтър се поставя най-вече на мокри помещения, бани и тераси. Алуминиевите ламели са влагоустойчиви, здрави и лесни за почистване, с елегантен дизайн и бърз монтаж. Могат да се боядисват чрез електростатично прахово боядисване в цветове по RAL каталог, както и в дървесна имитация. За конструкцията се използват поцинковани или алуминиеви профили, а захващането им се изпълнява с окачвачи, дюбели и анкери.

3
2
2
2