whitebox

glazing

construction/Subcategory

Остъкления и зимни градини

1
2
3
4
5
6

Индивидуални решения

Предлагаме интелигентни решения и можем да изпълним и най-смелите Ви архитектурни желания. Можете да разчитате на нас, че ще се съобразим с Вашите специфични нужди и желания.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добра конструкция за зимната Ви градина. Работим само с висококачествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност.

Оптимален комфорт

Добрият дизайн и качествено изпълнение на остъкленията, съобразени с нуждите от повече светлина, енергийна ефективност, слънцезащита, шумоизолация или повишена сугурност, безспорно ще осигурят комфорта, който търсите в дома или офиса.

Носещи конструкции

Алуминий

Алуминиевите профили са системни, специализирани за зимни градини и остъкления, боядисани в различни цветове по RAL каталог или с дървесен ефект. Предлагаме ги в комбинация с тонирани, огледални, матирани, ламинирани, подложени на химична, механична или термична обработка стъкла, комбинирани в стъклопакет.

4
3
5
4

Стомана

Стоманените остъкления представляват съчетание между стоманени профили и стъкло. Стоманените профили за конструкцията са с правоъгълно или квадратно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. Използват се въглеродни или легирани стомани, а сглобяването се изпълнява на заварка или болтова връзка. Стоманената конструкция може да бъде подложена на горещо поцинковане и боядисана в различни цветове по RAL каталог или с дървесен ефект, а неръждаемите профили могат да се сатенират или полират. Има опция стъклата да бъдат тонирани, огледални, матирани, ламинирани, подложени на химична, механична или термична обработка, комбинирани в стъклопакет. Стоманените остъкления се характеризират с голяма здравина, относително малка наситеност на профили и голяма светлопропускливост.

5
5
3
1

Инокс

Остъкленията от неръждаема стомана се изработват от неръждаеми профили с квадратно или правоъгълно сечение и стъкло. След разкрояване на неръждаемите профили под определен ъгъл се заваряват чрез ВИГ заваряване за постигане на максимална здравина и надеждност на носещата рамка. За неръждаемата стомана е характерна висока корозоустойчивост и не се налага каквато и да е поддръжка или боядисване. За постигане на оптимален ефект заварената рамка може да се подложи на допълнителни обработки, като сатениране или полиране. Вградените в неръждаемата конструкция стъкла могат да бъдат тонирани, огледални, матирани, ламинирани, подложени на химична, механична или термична обработка, комбинирани в стъклопакет. Неръждаемите стоманени остъкления се характеризират с голяма здравина, относително малка наситеност на профили и голяма светлопропускливост.

5
3
4
1

Дърво

Дървените остъкления представляват съчетание между дървени профили и стъкло. Профилите се изработват от трислойно слепена дървесина. Можете да избирате измежду богата гама висококачествени грундове и лакове за трайно запечатване на дървесината и подсилване на дървесната шарка. Профилите са с двоен уплътнител, осигуряващ надеждна водонепроницаемост. Стъклата могат да са тонирани, огледални, матирани, ламинирани, комбинирани в стъклопакет. Отваряемите части могат да бъдат плъзгащи, на панти, паралелно отварящи се, тип хармоника или с ел. двигател и дистанционно. Тези възможности дават голямо приложение на дървените остъкления в почти всяка сграда или къща.

3
3
5
5

Покрѝвен материал

Стъклопакет

Остъкления със стъклопакет са предпочитан вариант за отопляеми или неотопляеми зимни градини. Подходящи стъклопакети при тези конструкции, са съставени от горно закалено стъкло с минимална дебелина от 6 мм. алуминиев или ПВЦ дистанционер, запълнен с десикант за отвеждане на остатъчната влага, и долно ламинирано стъкло с минимална дебелина от 7 мм. Стъклата могат да бъдат тонирани, рефлексни, топлоизолационни или за соларна защита.

4
2
4
4

Единично стъкло

Остъкленията с единично стъкло са удачен вариант за навеси и неотопляеми помещения и зимни градини. Върху конструкциите може да се положи ламинирано или термично обработено (закалено) стъкло. Така получената конструкция е опростена, здрава и надеждна.

4
3
5
1