whitebox

fences

construction/Subcategory

Огради

1
2
3

Индивидуални решения

Решението за нова ограда или да подмените съществуващата, не е никак лесно предвид и съображенията за размер, материал и стил. Ние прадлагаме богат избор от възможности, които ще отговарят на всички Ваши изисквания.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добра ограда. Работим само с висококачествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност.

Оптимална сигурност

Ограда е дългосрочна инвестиция и за да си осигурите нужното спокойствие, заложете на висококачествено изделие, което не само ще изглежда по-добре, но и ще Ви спести пари, време и усилия за ремонт и подмяна.

Носеща конструкция

Стомана

Благодарение на своите якостни характеристики и разнообразие от профили, обикновената и конструкционна стомана е с широко приложение в изработката на огради. Използват се обикновени стоманени кухи или плътни профили с кръгло, квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. Профилите се заваряват за постигане на максимална здравина и надеждност. Боядисват се чрез електростатично прахово боядисване. За по-голяма корозоустойчивост и дълъг живот на стоманата, препоръчваме конструкцията да се подложи на горещо поцинковане.

4
5
4

Ковано желязо

Оградите от ковано желязо представляват композиция от разнообразни стоманени профили и декоративни стоманени елементи, сглобени чрез заваряване с богата гама от декорации и цветови ефекти. Характеризират се с висока якост и предлагат многообразие от художествени комбинации. Състоят се от квадратни, правоъгълни или кръгли профили, усукано, просечено или щамповано желязо, орнаменти, апликации, стъкло, и др. За постигане на голяма здравина, профилите се заваряват, а трайността на боята се постига чрез прахово грундиране, прахово боядисване или патиниране.

4
2
5

Алуминий

Алуминиевите огради са здраво и функционално решение, което предлага минималистичен дизайн с прави и изчистени линии. Възможностите за дизайн са почти неограничени, като материалът предлага разнообразие и от технически решения.

3
2
5

Стъкло

Стъклените огради са едно максимално изчистено от детайли решение от стъкло с голяма здравина и корозоустойчивост. Характеризират се със стилния си съвременен вид, създаващ усещане за простор.

2
5
1