whitebox

canopies

construction/Subcategory

Навеси, козирки и перголи

2
3
8
10

Индивидуални решения

Диапазонът на дизайн и приложения на навес, козирка или пергола, е почти неограничен. Създаваме интелигентно нашите конструкции и можем да изпълним и най-сложните проекти.

Качествена изработка

Качеството е много повече от изработката на просто добър навес, пергола или козирка. Работим само с висококачествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност.

Комфорт и надеждност

Целта на навесите, козирките и перголите е да предпазват от атмосферните влияния и едновременно с това да създават привлекателна атмосфера в дома или за бизнеса Ви. Ние изпълняваме всеки проект така, че да отговаря на Вашите очаквания за комфорт и сигурност.

Носеща конструкция

Алуминий

Алуминиевите профили, използвани за изработка на конструкцията при козирките, перголите и навесите, се характеризират със здравина, висока корозоустойчивост и ниско тегло. Те могат да бъдат както системни специализирани профили, така и стандартни дебелостенни профили с квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. Могат да бъдат сглобени чрез заварка, болтова или винтова сглобка. Предлагаме електростатично прахово боядисване в богата цветова гама или декоративни дървесни ефекти.

4
3
5

Стомана

Стоманените козирки се характеризират с голяма здравина и ниска цена. Използва се профилна стомана с квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. Разкроените стоманени профили се заваряват в избраната проектна конфигурация, след което се шлайфат, почистват, обезмасляват и подлагат на електростатично прахово боядисване. За по-голяма корозоустойчивост и дълъг живот на стоманата, препоръчваме да се подложи на горещо поцинковане.

5
3
4

Инокс

Конструкцията на иноксовите козирки, перголи и навеси е изработена от неръждаема профилна стомана. За неръждаемата стомана е характерна висока корозоустойчивост. Не се налага каквато и да е поддръжка или боядисване. За постигане на оптимален ефект заварената конструкция може да се подложи на допълнителни обработки като сатениране или полиране.

5
5
3

Покривен материал

Структурен поликарбонат

Върху стоманената конструкция се монтират плътни или структурни поликарбонатни плоскости. Характеризират се с голяма здравина спрямо ниското си тегло, широк температурен диапазон и висока светлопропускливост. Поликарбонатът е еластичен, здрав полимер, с отлични хидро- и топлоизолиращи свойства, UV защита и добра устойчивост на атмосферни условия.

1
5
1
3

Плътен поликарбонат

Върху стоманената конструкция се монтират плътни или структурни поликарбонатни плоскости. Характеризират се с голяма здравина спрямо ниското си тегло, широк температурен диапазон и висока светлопропускливост. Поликарбонатът е еластичен, здрав полимер, с отлични хидро- и топлоизолиращи свойства, UV защита и добра устойчивост на атмосферни условия.

4
3
5
1

Сандвич панели

Сандвич панелите са лесно сглобяеми елементи с отлични изолационни качества. Характеризират се с ниско тегло, много добри топлоизолационни качества и голяма устойчивост на атмосферни влияния.

5
5
1

Единично стъкло

Стъклото е стилно и дълготрайно решение за максимална светлопропускливост и изчистена визия. Защитава от всички атмосферни влияния, без те да оставят трайни последствия върху него. Задължителни процедури за максимална здравина и безопасна експлоатация при тези изделия е закаляването или ламинирането на стъклото. То може да бъде цветно, огледално или матирано. За по-добра топло- и шумоизолация стъклата могат да бъдат събрани под формата на стъклопакет, като горното стъкло задължително е закалено, а долното е ламинирано.

4
3
5
1

Дървена ламперия и битумни керемиди

Воалитът или битумните керемиди са еластични и водоустойчиви, с добри физико-механични свойства и понасящи големи температурни колебания. Така получената комбинация от стоманени профили, хидрофобен шперплат и воалит е с дълъг живот без нужда от каквато и да е поддръжка. За по-добра топлоизолация и завършен вид стоманената конструкция може да бъде покрита отдолу с минерална стъклена вата и запечатана с гипсокартон или друг вид окачен таван.

3
3
4
3

LT ламарина

Стоманената конструкция на козирките и навесите може да бъде покрита с гофрирана, пластифицирана или алуминиева ламарина. Ламарината може да бъде боядисана чрез електростатично прахово боядисване в различни цветове по RAL каталог.

4
5
2
1