whitebox

metal-constructions

construction/Subcategory

Метални конструкции

1
2
3
4

Индивидуални решения с метални конструкции

Предлагаме решения и можем да изпълним и най-сложните проекти, изработени от метални конструкции. Винаги се съобразяваме с Вашите специфични нужди и желан дизайн.

Качествена изработка на метални конструкции

Качеството е много повече от изработката на просто добра конструкция. Работим само с висококачествени материали и сме фокусирани във всеки детайл. Разполагаме с необходимите техника, познание и опит, за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желаната от Вас метална конструкция.

Оптимален комфорт

Добрият дизайн и качествено изпълнение на металните конструкции, съобразени с нуждите от здравина и повишена сигурност, безспорно допринасят за комфорта в дома или на работното място.

Носещи конструкции

Алуминий

Алуминиевите конструкции се характеризират със здравина, висока корозоустойчивост и ниско тегло. Можете да избирате между системни специализирани профили, така и стандартни дебелостенни алуминиеви профили с квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. Избор на богата цветова гама или декоративни дървесни ефекти. Поради своята устойчивост на неблагоприятни атмосферни влияния, не изискват поддръжка. Алуминиевите конструкции са предпочитани за носеща конструкция на стъкло, поликарбонат или композитни материали на тераси, веранди или покриви.

4
3
5
4

Неръждаема стомана

Конструкциите от неръждаема стомана се изработват от неръждаеми профили с кръгло, квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. За неръждаемата стомана е характерна висока корозоустойчивост и не се налага каквато и да е поддръжка или боядисване. За постигане на оптимален ефект предлагаме сатениране или полиране. Изделията от неръждаема стомана са подходящо решение за носеща конструкция на навеси и покриви, за декоративни конструктивни елементи на сгради и съоръжения.

5
3
4
3

Обикновена стомана

Конструкциите от обикновена стомана се изработват от стоманени профили с кръгло, квадратно или правоъгълно сечение и дебелина на стената от минимум 2 мм. След разкрояване на стоманените профили под определен ъгъл се заваряват чрез електродъгово или МИГ/МАГ заваряване за постигане на максимална здравина и надеждност на самата конструкция. За по-голяма корозоустойчивост и дълъг живот на стоманата препоръчваме горещо поцинковане. Заради своите якостни характеристики и ниска цена, обикновената и конструкционна стомана е с широко приложение в строителството на сгради и съоръжения, както и при изработката на козирки, покриви, навеси и носещи конструктивни елементи.

5
5
3
3