whitebox

construction

Construction

Метални конструкции

Метални конструкции - PN Systems

true

Цялостни решения от Метални конструкции

Проектиране, производство и монтаж на метални конструкции за вашия дом. Разчитайте на нас за осъществяването и на най-сложните си идеи.

Метални конструкции

Металните конструкции представляват композиция от свързани помежду си метални профили, най-често стоманени или алуминиеви, изпълняваща определена функция. За изработката на металните конструкции могат да се използват въглеродни, легирани стомани или алуминиеви сплави.

Още метални конструкции

Навеси, козирки и перголи

Още навеси, козирки и перголи

Конструкции с покривна функция, като навеси, козирки и перголи, се използват както за предпазване от атмосферните условия, така и за декорация. Изработваме ги от различни материали като дърво, стомана, алуминий, стъкло и др

Остъкления и градини

Остъкленията са идеално решение за затваряне и остъкляване на жилищно пространство като веранда, тераса или зимна градина. Характерен за остъклените зимни градини е стъкленият покрив, позволяващ максимален достъп на светлина, но защитаващ от лоши метеорологични условия.

Още остъкления и градини

Стълбища

Стълбищата и рампите могат да бъдат изработени от метални профили или различни видове ламарина в комбинация със стъкло, керамика или дърво.

Още стълбища

Огради

Ограда е временно или постоянно съоръжение, служещо за преграда или отделяне на една площ от друга. Оградите могат да бъдат изработени от обикновени стоманени профили, неръждаеми стоманени профили, ковано желязо, алуминиеви профили и др.

Още огради

Покриви

Покривът може да бъде изработен от дърво, бетон, стомана и др. Според броя на равнините, покривите са едноскатни, двускатни и т.н. За покриване на покрива се използват керамични или битумни керемиди, стъкло, поликарбонати, композитни или сандвич панели.

Още покриви

Проектиране

За по-големи и отговорни съоръжения, предварително се изготвя конструктивен проект, в който са заложени видът на профилите, техните размери, начинът на сглобяване и последващите обработки, ако има такива.

Оразмеряване

При малки конструкции, точните размери и ъгли на изделието се взимат от квалифициран наш техник на място в предварително уговорен ден и час. При снемане на точните размери и се изготвя идеен проект, включващ всички указания и параметри на конструкцията, нейното захващане, вида на материала и избраната от клиента цветова комбинация.

Производство

Произвеждаме нашите изделия с необходимата точност и прецизност благодарение на висококвалифицирани специалисти с необходимата за целта професионална техника.

Доставка

Доставката на изработеното изделие и материалите до обекта за монтаж става със специализиран за целта превоз. За да се избегнат драскотини и наранявания, елементите на конструкцията се опаковат с транспортно фолио.

Монтаж

Монтажът се извършва с най-съвременна професионална техника за постигане на необходимата точност. Работим само с първокачествени материали и не правим компромис в качеството на използваните фиксиращи монтажни материали. С цел предотвратяване на нежелани щети от заваряване по стени и настилки на обекта, свързването на елементите се извършва чрез болтова или винтова връзка. След приключване на монтажа обектът се почиства от отпадъчните материали.

Гаранция и сервиз

Гаранцията, която даваме за нашите конструкции, е 5 години. Сервизът се извършва в максимално кратки срокове в гаранционния или извънгаранционния период на обслужване.

Ремонтни дейности от всякакво естество

PN Systems извършва извънгаранционно обслужване и ремонт на всички свои продукти и изделия. Също така извършваме ремонтни дейности на обекти, които не са изпълнени от нас, както с наши материали, така и с материали на клиента.

  • Козирки, перголи и навеси
  • Метални конструкции
  • Решетки и капаци
  • Стълбища и рампи
  • Врати
  • Покриви и тавани
  • Остъкляване и зимни градини
  • Облицовки

088 458 77 99

+359884587799