whitebox

frames

Frames

Дограма

Дограма

true

Оптимални решения от Дограма

Предлагаме изработка, монтаж, поддръжка и ремонт на всички видове дограма. Работим с висококачествените материали - както метали, така и дървесина. Изпълняваме и най-сложните проекти по Ваш собствен дизайн и проект.

Прозорци

PN Systems предлагаме високи естетически решения с дограма в съответствие с най-новите архитектурни тенденции. Енергийна ефективност чрез усъвършенствани термоизолирани системи и системи за засенчване. Високо ниво на сигурност срещу взлом, вандализъм, пожар, дим и земетресения. Защита дори при екстремни климатични условия. Различни механизми и решения за хора с увреждания.

Oще за Прозорци

Тераси и веранди

Изработваме дограма с елегантен дизайн, максимално голяма отваряема площ и отговарящи на фасадните изисквания на сградите. И в същото време нашите проекти са функционални, сигурни и с дълъг живот.

Oще за Тераси и веранди

Витрини

Създаваме най-добрите решения от алуминиева и стоманена дограма, подходящи за витрини. С остъкляване от флоатно или закалено стъкло, матирано, прозрачно и др. Витрините могат да бъдат комбинация от неотваряеми елементи и врати.

Oще за Витрини

Оразмеряване

В предварително уговорен ден и час, наш техник ще вземе размерите за Вашата дограма. При оразмеряването се определят височината на дограмата, начинът на монтаж, видът на системите и обкова, цветът на профилите и стъклата, както и аксесоарите, съответстващи на избраната от Вас дограма.

Проектиране

След като се консултирате с наш специалист, изготвяме индивидуален идеен проект за Вашата дограмата. Целта на всеки наш проект е да отговори максимално на изискванията за безопасност и желаната визия на клиента. Нашите проектанти ще съобразят височината на дограмата спрямо Вас и Вашите близки и ще Ви предложат богата цветова гама и цветови ефекти на профилите, аксесоарите или стъклопакетите.

Производство

Работим само с висококачествени материали и влагаме внимание във всеки детайл. Ние сме утвърдени в производството на дограма и изработваме нашите продукти с прецизност за постигане на високо качество. Разполагаме с необходимата техника за постигане на максимална точност и надеждност при изработката на желаната от Вас дограма.

Доставка

Доставката на нашите изделия се извършва със специализирани транспортни средства в предварително уговорен ден и час. Когато при поръчката на дограма не е заявен монтаж от наша страна, можем да извършим доставката и чрез посочена от Вас куриерска/спедиторска фирма.

Монтаж и демонтаж

След производството следва монтажът. Той се извършва от специализирана монтажна група с необходимата екипировка и техника в предварително уговорен ден и час. Времето за монтаж зависи от големината и сложността на проекта. Крайният срок за изпълнение се договаря предварително и се спазва от наша страна. Ние извършваме и демонтаж на старата или повредена дограма преди монтажа на новата.

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранционно и извънгаранционно обслужване. Ние сме напълно отговорни за произведените от нас изделия, като даваме гаранция за надеждност и високо качество за период до 10 г. Всички наши клиенти получават компетентна консултация от квалифицирани специалисти за експлоатацията и начините на почистване на закупената дограма.

Ремонтни дейности от всякакво естество

Извършваме извънгаранционно обслужване и ремонт на всички свои продукти и изделия и на обекти, които не са изпълнени от нас, както с наши материали, така и с материали на клиента.

  • Подмяна и ремонт на профили, обкова на отваряемите части;
  • Подмяна на стъкла и стъклопакети;
  • Подмяна на брави, дръжки, панти и всички подвижни и неподвижни части от механизма на затваряне и заключване;
  • Периодична подмяна на корозиралите от слънцето уплътнения и др.;
  • Решаваме проблемите с топло- и шумоизолацията на прозорците, без да се налага подмяна на цялата дограма;

088 458 77 99

+359884587799

Предлагаме най-доброто качество като работим с най-добрите на пазара